Március 2021
H K Sz Cs P Szo V H K Sz Cs P Szo V H K Sz Cs P Szo V H K Sz Cs P Szo V H K Sz
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Friss hírek

Az álmok váljanak valóra

Gyerekek megérdemelt karácsonyi pihenésük előtt, összegyűltek még egy önfeledt játékra.
A Jézuska közben gondoskodott róla, hogy minden kislány részére kisebb – nagyobb ajándék kerüljön a fa alá.

Harang csendül,
Ének zendül,
Messze zsong a hálaének.
Az én kedves kis falumban,
Karácsonykor,
Magába száll minden lélek.

Facebook: https://www.facebook.com/hetfokcrabakoz             

 

Játék

 

Ha nyerünk, ha vesztünk, a kézilabda továbbra is legyen játék! A jó játékhoz azért kell az egész csapat! Klikk a képre!

Képek: https://www.facebook.com/hetfokcrabakoz  

Igények alapján

  

Világszerte a honlapokkal szemben egyre nagyobb teret nyernek a közösségi oldalak. Szem előtt tartva a kor igényeit, az egyesületi élettel kapcsolatos információk jelentős részét a 2018/2019-es szezontól kezdődően, elsősorban közösségi oldalunkon, a Facebookon kerülnek megosztásra. Tagsággal rendelkező gyermekek és szüleik részére a HKC hírek további információval szolgál a mindennapos sportéletünk területén. 

https://www.facebook.com/hetfokcrabakoz            

Buli

 

Lányainak a szezon során jó alaposan elfáradtak, de az utolsó hetet nyitó játékra azért tele energiával érkeztek. Farádi és a csornai helyszíneken is 2-2 felfújható óriásjátékkal vártuk a gyerekeket. Pénteken az óriáscsúszda és a szumó töltötte be a vezető szerepet. Ezen az eseményen U10-es lányaink is meg tudtak jelenni, és remekül is érezték magukat. Jól kijátszották magukat, hogy másnap a Komárom-Esztergom megyei küldetésről éremmel érkezzenek haza! Óriási gratuláció a csapatnak, már csak azért is, mert egy furcsa értelmezés alapján 2-3 évvel idősebbek ellen kellett megküzdeniük a siker felé vezető úton!Szombaton, a Csornára érkezőket, légvárral és a vártnál nagyobb sikert arató százlábúval örvendeztettük meg. Akár régi játékosunk vagy, akár csak érdeklődsz a nálunk folyó játék után, nagyon szórakoztató, kellemes, rengeteg fürdessél tarkított nyarat kívnánunk! 

 

Facebook: https://www.facebook.com/hetfokcrabakoz

Légváras Toborzó

 

Rengeteg kérdés érkezett a pénteki és a szombati játéknappal kapcsolatban, többnyire néhány fókuszponttal. Ezért úgy gondoltuk, legcélravezetőbb, ha a kérdésekre az esemény szervezője adja meg a választ.

Szerkesztő: mi is ez az esemény pontosan?
Király Norbert: minden szezon végén sportolóinkat meg szoktuk lepni valami kis kedvességgel. Úgy gondoltuk, idén legyen ez az önfeledt játék, de itt helyben. 2017 tavaszán lehetőséget biztosítottunk több érdeklődő kislánynak, hogy az utolsó hetet, minden elkötelezettség nélkül, a mi lányainkkal együtt töltsék az edzések keretei között. Idén, ezt egy kicsit tovább gondoltuk, és vegyítettük.

Szerk.: mi a forgatókönyv?
KN:
Helyszínen egy nagyon egyszerű regisztrációt követően, egy kis sorjátékos bemelegítést követően, indul az „engedd el a hajam” hadművelet. Farádra egy kicsit nagyobbaknak, Csornára egy kicsit kisebbeknek való légváras játékokat bocsájtunk az érdeklődők rendelkezésére.

Szerk.: pontos időpont és a helyszín?
KN: 2018.06.01. péntek, farádi iskola tornaterme, mely a Fő utcai bejárat felől közelíthető meg, 17:30-as kezdéssel. Illetve, 2018.06.02. szombat, tehát másnap, Csornán a Csukás iskola tornaterme, megközelítés a Honvéd utca felől, 10:00 órás kezdéssel.

Szerk.: akinek esetleg nem jó az időpont, de szeretne a lányokkal, a kézilabdával, a klubbal megismerkedni?
KN: az egyesület e-mail címére ezt jelzi: hetfokc@gmail.com, és egyeztetünk vele. 
További elérhetőségeink: HONLAP , FACEBOOK

Szerk: kiknek is szól pontosan az esemény?
KN: Korábban több félrehallás is volt, így most is konkretizálnám, lányoknak.
2007 és 2012 között született lányok számára rendezzük meg ezeket a kis játéknapokat, mely semmiféle elkötelezettséggel nem jár.

Szerk.: edzőkről is lehetett hallani a promóciós anyagokban. Ez azt jelenti, hogy aki szeretne edzősködni, számára az első teszt az ugrálóvár?
KN: Ha kedve van, nem zárjuk ki a játékból őt, vagy őket sem. Azon túl, velük kapcsolatban azért egy kicsit mélyebb beszélgetést szeretnénk megejteni. A leglényegesebb kritérium, hogy szeresse a gyerekeket és tudjon velük bánni. Bár közöttük, az ember hamar beletanul a közös nyelvbe. Amennyiben rendelkezik edzői licenszel előny, de nem ez a fő szempont.

Szerk.: köszönöm, sok sikert, jó játékot!
A gyerekek által készített videó itt megtekinthető!

Képek: https://www.facebook.com/hetfokcrabakoz 

 

Utolsó bajnoki

 

Koloszár Anikó U8-as edző: Várpalotáig utaztunk az egyesület két legfiatalabb gárdájával, a legtávolabbi, legutolsó és legmelegebb játéknapja kedvéért. Egész szezon folyamán az U7-es korosztály, az U8-asok között is remekül megállták a helyüket. Az U8-asaink pedig veretlenül zárták a szezont. Óriási gratuláció a lányoknak!

A gyerekek által készített videó itt megtekinthető!

 

Vigyázat, az élmény terjed!

2007 és 2012 között született lányok, no meg edzőjelöltek számára is szélesre tárjuk a kapuinkat! Két játékos helyszínen, 2018.06.01. (péntek) 17:30 órás kezdéssel, Farádon a tornateremnél, míg 2018.06.02. (szombat)  Csornán a Csukás iskola tornaterménél várjuk az érdeklődőket! ... talán szumós, vagy légváras játék, esetleg csúszda ...

 
Képek: https://www.facebook.com/hetfokcrabakoz           

 

Új edző

  

Király Norbert U9 edző: mai játéknapon (MKSZ 05.12.) bebizonyosodott, hogy nem lehet egy fenékkel két lovat megülni. Esetemben, egy ménest. Ezért a csapat érdekében minél előbb el kell kezdeni egy új edző felkutatását, ki csak erre a csapatra koncentrál! A gyerekek számára is hosszú volt a szezon, talán ezért érződött játékukon a fásultság. Kitartásukra, küzdeni akarásukra viszont egy rossz szót sem szólhatok. Azt, hogy meghatározó helyzetekben a lelkes nézősereg szurkolását nem sikerült hangerőmmel kompenzálni, ezáltal játékosaim csak a segítő szándékot látták rajtam, de a megoldást nem tudtam eljuttatni hozzájuk, ezért elnézésüket kérem! Legyetek magatokra büszkék, sokat fejlődtetek az év folyamán! Nagyon jó érzés volt egy ilyen remek csapatot irányítani! Köszönet NEKTEK! 

Facebook: https://www.facebook.com/hetfokcrabakoz                 

 

Nins olyan játékosunk, ki ne lenne fontos láncszem

 

Remete Róbert edző: Magyar Kézilabda Szövetség U10-es bajnokságának (Vas / Veszprém / Győr- Moson-Sopron megye) záró fordulója, Veszprém, Bősárkány és Bőny felett aratott jelentős gólkülönbséget hozó győzelmeinkkel véget is ért. Az évad statisztikáját nézve 10/3-as mérleggel és 220/124 pozitív gólkülönbséggel fejeztük be. Ezek viszont csak számok, melyek számunkra nem a fő mércét jelentik. 
Az egész szezon során, ami igazán fontos csapatom minden egyes tagja számára, hogy a kezdeti csiszolgatást követően, mindenki megtalálta azt a posztot, és a közösségben azt a szerepkört, ami igazán fontos mindannyiunk és az adott kislány számára is. A vége felé már mindenkiben tudatosult, hogy nincs olyan játékosunk, ki ne lenne fontos láncszem. Úgy vélem, elsősorban ezeknek, no meg a szülök folyamatos támogatásának köszönhetően mutatkozott meg a látványos javulás az év első, illetve második időszaka között.
 

Képek: https://www.facebook.com/hetfokcrabakoz  

Gratula Mosonszolnok!

 

NB II.-es bajnoki címet nyert a Mosonszolnok csapata, melyhez egyesületünk gratulál! Remete Róbert vezette felnőtt csapat, HétFő-s lányokkal soraiban, 04.28.-i játéknapon, parázs csatát követően, a bajnoki forduló zárása előtt biztosította be bajnoki címét.

Képek: https://www.facebook.com/hetfokcrabakoz

  Nyomtatás EMAIL help
Év szerint Hónap szerint Hét szerint Mai nap megtekintése Keresés Ugrás a hónaphoz
Események a hét :
2020. Augusztus 03. - 2020. Augusztus 09.
Hétfő
Augusztus 03.
Kedd
Augusztus 04.
Szerda
Augusztus 05.
Csütörtök
Augusztus 06.
Péntek
Augusztus 07.
Szombat
Augusztus 08.
Vasárnap
Augusztus 09.JEvents v2.2.8   Copyright © 2006-2012

Videóink

Média

SFP TAO

Program: 2017, 2018, 

Jóváhagyó határozat: 2017, 2018, 

Játékosaink új klubjai

                  

Rábaköz Kupa