Május 2018
K Sz Cs P Szo V H K Sz Cs P Szo V H K Sz Cs P Szo V H K Sz Cs P Szo V H K Sz Cs
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
MKSZ U10: 09:00 Veszprém / 10:20 Bősárkány, 12:20 Úrkút - Veszprém, Wartha sportcsarnok
MKSZ U9: 11:40 Lébény / 13:40 Bük / 15:00 Répcelak - Répcelak, Répce Sportcsarnok
16:40 - MKSZ U8 Várpalota: 16:40 HKC I.-Pápa / 17:05 HKC II.-SZKKA I. / 17:30 HKC I.-Répcelak / 17:55 HKC II.-Ősi

Friss hírek

Vigyázat, az élmény terjed!

2007 és 2012 között született lányok, no meg edzőjelöltek számára is szélesre tárjuk a kapuinkat! Két játékos helyszínen, 2018.06.01. (péntek) 17:30 órás kezdéssel, Farádon a tornateremnél, míg 2018.06.02. (szombat)  Csornán a Csukás iskola tornaterménél várjuk az érdeklődőket! ... talán szumós, vagy légváras játék, esetleg csúszda ...

 
Képek: https://www.facebook.com/hetfokcrabakoz           

 

Új edző

  

Király Norbert U9 edző: mai játéknapon (MKSZ 05.12.) bebizonyosodott, hogy nem lehet egy fenékkel két lovat megülni. Esetemben, egy ménest. Ezért a csapat érdekében minél előbb el kell kezdeni egy új edző felkutatását, ki csak erre a csapatra koncentrál! A gyerekek számára is hosszú volt a szezon, talán ezért érződött játékukon a fásultság. Kitartásukra, küzdeni akarásukra viszont egy rossz szót sem szólhatok. Azt, hogy meghatározó helyzetekben a lelkes nézősereg szurkolását nem sikerült hangerőmmel kompenzálni, ezáltal játékosaim csak a segítő szándékot látták rajtam, de a megoldást nem tudtam eljuttatni hozzájuk, ezért elnézésüket kérem! Legyetek magatokra büszkék, sokat fejlődtetek az év folyamán! Nagyon jó érzés volt egy ilyen remek csapatot irányítani! Köszönet NEKTEK! 

Facebook: https://www.facebook.com/hetfokcrabakoz                 

 

Nins olyan játékosunk, ki ne lenne fontos láncszem

 

Remete Róbert edző: Magyar Kézilabda Szövetség U10-es bajnokságának (Vas / Veszprém / Győr- Moson-Sopron megye) záró fordulója, Veszprém, Bősárkány és Bőny felett aratott jelentős gólkülönbséget hozó győzelmeinkkel véget is ért. Az évad statisztikáját nézve 10/3-as mérleggel és 220/124 pozitív gólkülönbséggel fejeztük be. Ezek viszont csak számok, melyek számunkra nem a fő mércét jelentik. 
Az egész szezon során, ami igazán fontos csapatom minden egyes tagja számára, hogy a kezdeti csiszolgatást követően, mindenki megtalálta azt a posztot, és a közösségben azt a szerepkört, ami igazán fontos mindannyiunk és az adott kislány számára is. A vége felé már mindenkiben tudatosult, hogy nincs olyan játékosunk, ki ne lenne fontos láncszem. Úgy vélem, elsősorban ezeknek, no meg a szülök folyamatos támogatásának köszönhetően mutatkozott meg a látványos javulás az év első, illetve második időszaka között.
 

Képek: https://www.facebook.com/hetfokcrabakoz  

Gratula Mosonszolnok!

 

NB II.-es bajnoki címet nyert a Mosonszolnok csapata, melyhez egyesületünk gratulál! Remete Róbert vezette felnőtt csapat, HétFő-s lányokkal soraiban, 04.28.-i játéknapon, parázs csatát követően, a bajnoki forduló zárása előtt biztosította be bajnoki címét.

Képek: https://www.facebook.com/hetfokcrabakoz

Óriási felállás!

Remete Róbert MKSZ U10: Mai bajnoki fordulóban az első két mérkőzésen nagyon magabiztosan, nagy különbséggel tudtunk nyerni. Harmadik mérkőzés igazi rangadó hangulatot hozott, melyen az első félidő kicsit zavartabb játéka után nagy akarattal, néhol kimondottan tetszetős játékkal ismét győztesen hagytuk el a pályát. De ami ennél is fontosabb, hogy mindenki mosolyogva, egymásnak örülve ünnepelhetett, mert mindenki kivette a részét a sikerből.

Facebook: https://www.facebook.com/hetfokcrabakoz             

 

Mindenki mindenhol

 

Király Norbert, a hétvégén (04.07.) ismét volt szerencsénk 3 mérkőzést játszani. A kiesők miatt folyamatos újra tervezés erősen megmozgatta a szürkeállományt. Viszont, arra feltétlenül jó volt a helyzet, hegy bebizonyítsák a lányok milyen fából is faragták őket. Senki nem hozott magával pelenkát, ez örömteli. Azt nem mondhatja egyik játékos sem, hogy nem próbálhatta ki magát a pálya szinte minden pontján. Eredményt nézve pedig soha rosszabbat. Gratula!

Képek: https://www.facebook.com/hetfokcrabakoz  

Számolatlanul!

  

Megyesi Ferenc / Keszeg Anikó edzőpáros így látta a 03.24.-i MKSZ fordulót: ismét Pápán léptek pályára legfiatalabb játékosaink, két-két mérkőzés erejéig! Megint bizonyították, hogy az edzéseken tanultak jól rögzültek bennük! Mérkőzésről-mérkőzésre látható a javulás az egész CSAPATon! Mind ehhez jó kedv és jó hangulat is párosul. Csak így tovább lányok!!!

https://www.facebook.com/hetfokcrabakoz            

Alakul!

 

Király Norbert (MKSZ U9 Bajnokság, 03.10. Répcelak), ahogy az előző fordulóban, úgy most is kijelöltünk egy mérkőzést, amit komolyabban vettünk, mint a többit. Amennyiben a gyerekek továbbra is éreznek magunkban erőt, ezt a stratégiát követjük. Azt, hogy ez ismét eredményes lehetett, a kislányokon kívül, elsősorban Koloszár Anikónak, Molnár Csabának és Remete Róbertnek köszönhetjük. Ennél jobban viszont nem terhelhetjük a lányokat. 1-2 órán belül 3 mérkőzés, nekik még sok. 2 /1 szórakozás/mindent bele leosztásban elegendő egy napra. A győztes csaták után a szülők éljenzése legalább annyira alkotórésze a sikernek, mint a mi munkánk a kispad mellett.

Facebook: https://www.facebook.com/hetfokcrabakoz

Köszönjük 1 %-os felajánlását!

 

Önnek csupán egy kegy, számunkra pedig óriási segítség! Kérjük, adójának 1 %-os felajánlásával támogassa a Rábaközi gyerekek utánpótlását! Adószámunk: 18212976-1-08 KÖSZÖNJÜK!

 

Jó buli volt

 

Remete Róbert a Student Kupáról: nagy örömmel tettünk eleget a meghívásnak a hétvégi tornán, mely nagyon hasznos volt számunkra. Két nap alatt öt mérkőzésen próbáltuk vissza adni az edzéseken gyakoroltakat. Az eredmény most is másodlagos volt, de azért nagyon jó érzés volt éremmel zárni a tornát. Mindenki lehetőséghez jutott az összes mérkőzésen. Egy csapat magasan kilógott a többi közül, ellenük nem sok babér termett számunkra, viszont a többiek ellen úgy gondolom helyt álltak a lányok. Várjuk a következő mérkőzéseket, ez a hétvége nagy lökést adhat a társaságnak.

Képek: https://www.facebook.com/hetfokcrabakoz 

 

  Nyomtatás EMAIL help
Év szerint Hónap szerint Hét szerint Mai nap megtekintése Keresés Ugrás a hónaphoz
Események
2018. Február 26. , Hétfő
  • Nincsenek eseményekJEvents v2.2.8   Copyright © 2006-2012

Videóink

Köszönjük adójának 1%-os felajánlását!

Kérjük, adójának 1 %-os felajánlásával támogassa a Rábaközi gyerekek utánpótlását! Adószámunk: 18212976-1-08MKSZ Kisiskolás Bajnokság

 

Média

Játékosaink új klubjai

                  

Rábaköz Kupa