Április 2018
V H K Sz Cs P Szo V H K Sz Cs P Szo V H K Sz Cs P Szo V H K Sz Cs P Szo V H
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
MKSZ U9: 09:00 Récelak / 10:20 Szentkirályszabadja / 13:00 Veszprém
MKSZ U10: 09:00 Répcelak, 10:20 Körmend, 12:20 Ősi - Répcelak, Répce Sportcsarnok
12:55 - MKSZ U8 Tapolca: 12:55 Szentkirályszabadja BKE / 13:20 Bőnyi SE / 13:45 Bőnyi SE / 14:10 Szombathely KKA 3 / 14:35 Ősi Andreotti / 15:00 Kilián DSE Pápa

Friss hírek

Óriási felállás!

Remete Róbert MKSZ U10: Mai bajnoki fordulóban az első két mérkőzésen nagyon magabiztosan, nagy különbséggel tudtunk nyerni. Harmadik mérkőzés igazi rangadó hangulatot hozott, melyen az első félidő kicsit zavartabb játéka után nagy akarattal, néhol kimondottan tetszetős játékkal ismét győztesen hagytuk el a pályát. De ami ennél is fontosabb, hogy mindenki mosolyogva, egymásnak örülve ünnepelhetett, mert mindenki kivette a részét a sikerből.

Facebook: https://www.facebook.com/hetfokcrabakoz             

 

Mindenki mindenhol

 

Király Norbert, a hétvégén (04.07.) ismét volt szerencsénk 3 mérkőzést játszani. A kiesők miatt folyamatos újra tervezés erősen megmozgatta a szürkeállományt. Viszont, arra feltétlenül jó volt a helyzet, hegy bebizonyítsák a lányok milyen fából is faragták őket. Senki nem hozott magával pelenkát, ez örömteli. Azt nem mondhatja egyik játékos sem, hogy nem próbálhatta ki magát a pálya szinte minden pontján. Eredményt nézve pedig soha rosszabbat. Gratula!

Képek: https://www.facebook.com/hetfokcrabakoz  

Számolatlanul!

  

Megyesi Ferenc / Keszeg Anikó edzőpáros így látta a 03.24.-i MKSZ fordulót: ismét Pápán léptek pályára legfiatalabb játékosaink, két-két mérkőzés erejéig! Megint bizonyították, hogy az edzéseken tanultak jól rögzültek bennük! Mérkőzésről-mérkőzésre látható a javulás az egész CSAPATon! Mind ehhez jó kedv és jó hangulat is párosul. Csak így tovább lányok!!!

https://www.facebook.com/hetfokcrabakoz            

Alakul!

 

Király Norbert (MKSZ U9 Bajnokság, 03.10. Répcelak), ahogy az előző fordulóban, úgy most is kijelöltünk egy mérkőzést, amit komolyabban vettünk, mint a többit. Amennyiben a gyerekek továbbra is éreznek magunkban erőt, ezt a stratégiát követjük. Azt, hogy ez ismét eredményes lehetett, a kislányokon kívül, elsősorban Koloszár Anikónak, Molnár Csabának és Remete Róbertnek köszönhetjük. Ennél jobban viszont nem terhelhetjük a lányokat. 1-2 órán belül 3 mérkőzés, nekik még sok. 2 /1 szórakozás/mindent bele leosztásban elegendő egy napra. A győztes csaták után a szülők éljenzése legalább annyira alkotórésze a sikernek, mint a mi munkánk a kispad mellett.

Facebook: https://www.facebook.com/hetfokcrabakoz

Ha már arra jártunk

Remete Róbert U10 nyilatkozata Bük és Csepreg MKSZ találkozót követően: a vasárnapi két mérkőzésen sikerült gyakorolnunk az edzéseken tanultakat. Jó látni mikor a lányok mosolyogva, egymásnak örülve jönnek le a pályáról!

 
Képek: https://www.facebook.com/hetfokcrabakoz           

 

Legkisebbek, első mérkőzése

  

Megyesi Ferenc és Koloszár Anikó kísérté életük első fellépésére az U8-as lányokat. Nagyon lelkesen, ügyesen játszott mindkét csapatunk. A mérkőzések eredményei sem elhanyagólhatóak, főleg ilyen remek teljesítményeket követően, de ami a legfontosabb volt, hogy a gyerekek élvezték a játékot. A játékosokon kívül a szurkolók, a szülők és persze az edzők is élvezték a Pápai Sportcsarnokban eltöltött néhány órát.

 
Facebook: https://www.facebook.com/hetfokcrabakoz                 

 

Fújd Te a sípot!

 

Február végétől, 4 játéknapon lesz lehetőséged, U8-as (2009-2011) gyerekek kézilabda mérkőzésein, játékvezetőként kipróbálni magadat! Természetesen, ahogy a játék alapjaival ismerkedő gyerekek, úgy Te is – játékvezetőként – kezdő vagy, és nem kívánja senki, hogy hibátlan legyen a működésed. Engedd játszani a gyerekeket, élvezzék a játékot! A Te feladatod, hogy ez játék, bizonyos szabályok betartása között, a kézilabdázással ismerkedőknek örömet okozzon!
A játékvezetéshez szükséges alapvető tudnivalókat ITT találod meg!
Amennyiben belevágnál, és már elmúltál 14 éves, kérlek jelezd: hetfokc@gmail.com

Képek: https://www.facebook.com/hetfokcrabakoz  

Pelenka, írószer, Tisztítószer, tartós élelmiszer …

 

Egyesületünk tagjai előtt nem volt kérdés, össze kell fogni, és teljesíteni mind azt, amit közösségünk egy (ebben az esetben kettő) tagja elvárhat tőlünk! 
T. Józsefné, a nagymama, könnyeivel harcolva, saját maga egészségét is háttérbe helyezve, egyeztet a gyámüggyel, a körülményekhez képest a legjobb megoldás és feltételek kialakítása érdekében, hogy az unokák ne sérüljenek tovább. 
Ezúton szeretnénk megköszönni a rengetek segítséget és adományt! Az élet viszont nem áll meg, ahogy pörögnek a napok, fogynak a felajánlások is. Arra szeretnénk kérni minden együtt érző és segítőkészségét kifejező személyt, időnként gondoljon a kis félárvákra. Ha olykor-olykor
tisztítószert, tartós élelmiszert, írószert, füzetet, pelenkát (10 kg felett), popsitörlőt … küld az alábbi címre:
Horváth Boglárka, 9300 Csorna, Csaba vezér utca 7.
vagy
Tóth Józsefné, 9300 Csorna,  Hársfa u 1/A.
máris egy kicsit jobbá tehetjük a világot!

A teljes cikk elolvasható alább, vagy a hírek rovatban.

Képek: https://www.facebook.com/hetfokcrabakoz

Köszönjük 1 %-os felajánlását!

 

Önnek csupán egy kegy, számunkra pedig óriási segítség! Kérjük, adójának 1 %-os felajánlásával támogassa a Rábaközi gyerekek utánpótlását! Adószámunk: 18212976-1-08 KÖSZÖNJÜK!

 

Jó buli volt

 

Remete Róbert a Student Kupáról: nagy örömmel tettünk eleget a meghívásnak a hétvégi tornán, mely nagyon hasznos volt számunkra. Két nap alatt öt mérkőzésen próbáltuk vissza adni az edzéseken gyakoroltakat. Az eredmény most is másodlagos volt, de azért nagyon jó érzés volt éremmel zárni a tornát. Mindenki lehetőséghez jutott az összes mérkőzésen. Egy csapat magasan kilógott a többi közül, ellenük nem sok babér termett számunkra, viszont a többiek ellen úgy gondolom helyt álltak a lányok. Várjuk a következő mérkőzéseket, ez a hétvége nagy lökést adhat a társaságnak.

Képek: https://www.facebook.com/hetfokcrabakoz 

 

  Nyomtatás EMAIL help
Év szerint Hónap szerint Hét szerint Mai nap megtekintése Keresés Ugrás a hónaphoz
Események
2018. Február 23. , Péntek
  • Nincsenek eseményekJEvents v2.2.8   Copyright © 2006-2012

Köszönjük adójának 1%-os felajánlását!

Kérjük, adójának 1 %-os felajánlásával támogassa a Rábaközi gyerekek utánpótlását! Adószámunk: 18212976-1-08Videóink

MKSZ Kisiskolás Bajnokság

 

Média

Játékosaink új klubjai

                  

Rábaköz Kupa