Február 2018
Cs P Szo V H K Sz Cs P Szo V H K Sz Cs P Szo V H K Sz Cs P Szo V H K Sz
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
MKSZ U8: 10:00 Bőnyi SE - HétFő KC Rábaköz I., 10:25 ETO FKC KFT - HétFő KC Rábaköz II, 11:40 Bőnyi SE - HétFő KC Rábaköz II, 12:05 ETO FKC KFT - HétFő KC Rábaköz I.

Friss hírek

Fújd Te a sípot!

 

Február végétől, 4 játéknapon lesz lehetőséged, U8-as (2009-2011) gyerekek kézilabda mérkőzésein, játékvezetőként kipróbálni magadat! Természetesen, ahogy a játék alapjaival ismerkedő gyerekek, úgy Te is – játékvezetőként – kezdő vagy, és nem kívánja senki, hogy hibátlan legyen a működésed. Engedd játszani a gyerekeket, élvezzék a játékot! A Te feladatod, hogy ez játék, bizonyos szabályok betartása között, a kézilabdázással ismerkedőknek örömet okozzon!
A játékvezetéshez szükséges alapvető tudnivalókat ITT találod meg!
Amennyiben belevágnál, és már elmúltál 14 éves, kérlek jelezd: hetfokc@gmail.com

Képek: https://www.facebook.com/hetfokcrabakoz  

Pelenka, írószer, Tisztítószer, tartós élelmiszer …

 

Egyesületünk tagjai előtt nem volt kérdés, össze kell fogni, és teljesíteni mind azt, amit közösségünk egy (ebben az esetben kettő) tagja elvárhat tőlünk! 
T. Józsefné, a nagymama, könnyeivel harcolva, saját maga egészségét is háttérbe helyezve, egyeztet a gyámüggyel, a körülményekhez képest a legjobb megoldás és feltételek kialakítása érdekében, hogy az unokák ne sérüljenek tovább. 
Ezúton szeretnénk megköszönni a rengetek segítséget és adományt! Az élet viszont nem áll meg, ahogy pörögnek a napok, fogynak a felajánlások is. Arra szeretnénk kérni minden együtt érző és segítőkészségét kifejező személyt, időnként gondoljon a kis félárvákra. Ha olykor-olykor
tisztítószert, tartós élelmiszert, írószert, füzetet, pelenkát (10 kg felett), popsitörlőt … küld az alábbi címre:
Horváth Boglárka, 9300 Csorna, Csaba vezér utca 7.
vagy
Tóth Józsefné, 9300 Csorna,  Hársfa u 1/A.
máris egy kicsit jobbá tehetjük a világot!

A teljes cikk elolvasható alább, vagy a hírek rovatban.

Képek: https://www.facebook.com/hetfokcrabakoz

Köszönjük 1 %-os felajánlását!

 

Önnek csupán egy kegy, számunkra pedig óriási segítség! Kérjük, adójának 1 %-os felajánlásával támogassa a Rábaközi gyerekek utánpótlását! Adószámunk: 18212976-1-08 KÖSZÖNJÜK!

 

Jó buli volt

 

Remete Róbert a Student Kupáról: nagy örömmel tettünk eleget a meghívásnak a hétvégi tornán, mely nagyon hasznos volt számunkra. Két nap alatt öt mérkőzésen próbáltuk vissza adni az edzéseken gyakoroltakat. Az eredmény most is másodlagos volt, de azért nagyon jó érzés volt éremmel zárni a tornát. Mindenki lehetőséghez jutott az összes mérkőzésen. Egy csapat magasan kilógott a többi közül, ellenük nem sok babér termett számunkra, viszont a többiek ellen úgy gondolom helyt álltak a lányok. Várjuk a következő mérkőzéseket, ez a hétvége nagy lökést adhat a társaságnak.

Képek: https://www.facebook.com/hetfokcrabakoz 

 

HétFő-s Karácsony

Egyesületünk évzáró bulija december 16.-án került megrendezésre. Szokás szerint a farádi kultúrház adott otthont az eseménynek. A vidám, szórakoztató műsorokat követően díjak kiosztására is sor került. Idei évben Horváth Szonja (U8), Kristóf Csenge (U9) és Czigány Enikőre (U10) mosolygott a szerencse, teljesítményüknek nagyban köszönhetően.

Facebook: https://www.facebook.com/hetfokcrabakoz             

 

Védekezés, "mint ha a nagy ETO-t" láttam volna

 

2017.12.10. MKSZ Bajnokság, Király Norbert (U9) edző: nem titok, így utólag meg főleg nem, a lányokkal szerettük volna megmutatni a kérkedőknek, hogy ha kell, és a mérkőzés végeredménye számítana csak, tudunk mi győzelemorientáltan is pályára lépni. Ez most megtörtént, és nagyon hatásosra sikeredett. Ettől függetlenül nem kap el minket a gépszíj, továbbra is az építkezés, az egyéni és csapatjáték fejlesztése útján haladunk tovább. Óriási gratuláció és nagy megtiszteltetés, hogy egy ilyen fegyelmezett, küzdeni tudó csapatot irányíthatok! Ez a remek nap, ez a remek teljesítmény minden egyes lány érdeme!

Képek: https://www.facebook.com/hetfokcrabakoz  

Egy lépés előre

  

Remete Róbert értékelte a 12.03. MKSZ U10-es lipóti (ETO, Buborék) fordulót: két nagyon hasznos mérkőzést játszottunk, amin újra mindenki lehetőséget kapott és élt is vele. Úgy gondolom, hogy a legutóbbi játéknaphoz képest nagyot léptünk előre. A gyerekek nagyon élvezik a játékot, ami egy óriási pluszt jelent! Csapatunk most járt először az új sportcsarnokban. Gratulálunk a lipótiaknak, szép eredmény ez a remek létesítmény!

https://www.facebook.com/hetfokcrabakoz            

Ugye, hogy jó buli is lehet a kézi?!

 

Király Norbert U9-es csapatunk edzőjét kérdeztük első (2017.11.19.)  MKSZ Kisiskolás Bajnokságon való szereplésükről. „Ilyen jellegű tornán még egyik játékosom sem vett részt. Volt ki már hasonlón igen, azokon látszódott is a második mérkőzésre az ismerős helyzetek felismerése. Aki meg nem, azokon színt úgy, a második játékrészre magabiztosabb játék volt megfigyelhető. Az, hogy nyerünk vagy veszítünk, egyenlőre teljesen lényegtelen. Az idei szezonban egy a lényeg egész csapatom számára, élvezzék a játékot, érezzék jól magukat, formálódjon az egység. Mivel nekem is ez volt az első mérkőzésem velük, így egy kis időnek el kell telnie, mire én is meglátom, hogy milyen irányba menjünk el a felállás terén. Ami biztos, úgy mint ma, minden játékosom megkapja a játéklehetőséget minden mérkőzésen. Az ellenfelek meg úgy állnak fel ahogy csak akarnak, én nem szeretném egyik játékosom arcán sem azt látni, hogy biztos azért nem léphettem ma sem pájára mert rám nincs szükség. Nálunk minden kislány érték kell, hogy legyen!" 

Facebook: https://www.facebook.com/hetfokcrabakoz

Elindult!

2017/2018-as szezon elindult egyesületünk számára is. MKSZ Kisiskolás Bajnokság U10-es fordulóján, Győrben léptek pályára a lányok. Szerencsére, idéntől már nincs rajtunk eredménykényszer. Az idei év vetésének van 2-3 éve, hogy beérjen. Ennek megfelelően, már az első forduló során, jelentős játékidőt kaptak olyan játékosok is, kik november 12.-én játszottak először szabvány méretű pályán, mi több, 4 játékos ma játszott először mérkőzést a 16-os keretből. Szép új mezükre a lányok nem hoztak szégyent! Mérkőzésről mérkőzésre egyre jobban belejöttek a játékba. Remete Róbert értékelt: Hasznos mérkőzéseket játszottunk, igyekezni fogunk hogy tovább fejlődjünk. Az nagy öröm hogy mindenki igyekezett a saját legjobbjára. Nem mellékesen nagyon jó volt nézni a sok mosolygó játékost ahogy szurkolnak és örülnek hogy itt lehetnek.

 
Képek: https://www.facebook.com/hetfokcrabakoz           

 

Jázmin, valamit valamiért

  

Király Jázmin, Budaörs Handball: vannak kik csak a csillogást az utazgatós, talán még a flegma stílusomat látják belőlem. Ez mind nem nagyképűség részemről, csupán mások a céljaink és a mindennapjaink. Én nem azért tanulok és sportolok az otthonomtól 150 km-re, hogy a legjobb pesti bulik közelébe legyek. Sokszor napi 9 óra suli, utána edzés vagy meccsek és a nap végén, mikor a lendület és az energia is már nagyon fogyóban, jöhet a tanulás másnapra. Ezért nincs időm suli után az osztálytársakkal sétálni, iskolai külön programokra jelentkezni …, viszont, a sűrű menetrend miatt néha a leggyorsabban és legtömörebben vagyok kényszerű a dolgokra válaszolni. Látszatra itt vagyok, de én már fejben a következő feladatomra összpontosítok. Az idő nekem nagy kincs! NBI Ifit, NBI serdülőt és számomra nem a legkedvesebb Budapest I. osztály felnőttet játszom. Itt is fel kell nőnöm a feladatokhoz. Még az a szerencse, hogy a HétFőben a Judit és a Robi olyan alapokat adott a kéziben, hogy az egy NB I.-es csapat utánpótlásában is megállja a helyét. Ha ennyi kihívás vár itt rám, miért választottam a nehezebbik utat? Mert itt játszik a példaképem, Hornyák Ági, és ugyebár, valamit valamiért. Nem minden álmunkat kaphatjuk meg karácsonyra, a legnagyobb álmokért nagyon meg kell dolgoznunk! Még messze, (át)lövésnyire vagyok a céljaimtól, de napról napra ez hajt és ez éltet.

 
Facebook: https://www.facebook.com/hetfokcrabakoz                 

 

  Nyomtatás EMAIL help
Év szerint Hónap szerint Hét szerint Mai nap megtekintése Keresés Ugrás a hónaphoz
Események
2017. Október 23. , Hétfő
  • Nincsenek eseményekJEvents v2.2.8   Copyright © 2006-2012

Köszönjük adójának 1%-os felajánlását!

Kérjük, adójának 1 %-os felajánlásával támogassa a Rábaközi gyerekek utánpótlását! Adószámunk: 18212976-1-08Videóink

MKSZ Kisiskolás Bajnokság

 

Média

Játékosaink új klubjai

                  

Rábaköz Kupa