Október 2017
V H K Sz Cs P Szo V H K Sz Cs P Szo V H K Sz Cs P Szo V H K Sz Cs P Szo V H K
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Friss hírek

Czehi , jóból a jóba

 

Czechmeister Boglárka igazán jól érzi magát Siófokon. Mi sem bizonyítja jobban, levetkőzte gátlásait és keleties hajkoronáját már a balatoni szellő borzolja. No ő meg cserébe az ellenfelek idegrendszerét. "A csapattársaim nagyon kedvesek, az első perctől kezdve befogadtak minket és mindenben támogatnak. Nagyon szeretek velük játszani, örülök, hogy a HétFő KC után ismét egy nagyon összetartó, igazi csapatba kerülhettem. Az iskola is nagyon tetszik. Úgy érzem, nagyon jól döntöttem, amikor Siófokot választottam."

Képek: https://www.facebook.com/hetfokcrabakoz  

Vidám barak

 

8. osztály után is tudunk alternatívát nyújtani a sportot folytatni kívánó lányainknak. Mosonszolnokra jelentős különítmény érkezett a HétFő KC-ból az idei szezonra. Papp Fruzsina korábban már nyilatkozott honlapunknak. Akár csak nálunk, új csapatában is száguld, bámulatba ejtve az ellenfeleket is. Király Barbara, korábbi győri csapatának a hétvégén (10.07.) joggal bizonyította, hogy volt értelme HétFő-s edzője hívására csapatot váltania. Nem véletlenül áll a góllövő lista élén, 4 találkozó után 45 góllal. Kovács Aida mérkőzésről mérkőzésre fejlődve lépdegél előre az egyre önbizalommal teljesebb játék irányába. Bankó Laura, élvezi a teltházas mérkőzések hangulatát és imádja régi új csapattársait. Bravúrjaival hamar a közönség egyik kedvencévé vált. Remekül induló szlovák tornát követően Novák Rebeka méltán bizakodhatott a biztató folytatásban. Keresztszalag szakadása viszont pihetőre ítélte. Mérkőzések és az edzések látogatásától ettől függetlenül nem tekint el, hogyan is tenné, hiszen jól esik számára, hogy a csapattársai mindenben segítik. Ha már pihenőre kényszerült, közgazdasági tanulmányaira összpontosítva, remek eredményeket sikerült elérnie. És a sornak még nincsen vége, beállós posztra egy újabb HétFős nevelés, Boda Melinda érkezése várható a csapathoz.
Felvetődhet a kérdés, ha már egyszer kirepülnek játékosaink, miért is foglalkozunk további sorsukkal. Miért is kezdtünk bele az utoljára kimaradó 2002/2003-as korosztályunk, kézilabdát folytató (10/8 játékosunkról számoltunk be ez idáig) részének jelenlegi napjainak bemutatásába. Egyszerű a válasz, mert nem lehet elfelejteni őket! Mert ha egy másik egyesületnél is, pl. Kalóz Attila személyében egy a lányaink számára rengeteg segítséget, gondoskodást, biztonságot jelentő személy áll, igen is el kell ismerni munkáját, hisz így nyugodt szívvel térhetünk nyugovóra. Megnyugtató számunkra, hogy lányaink legalább olyan jó helyen folyatják a mindennapi életüket, mint nálunk tehették a HétFő KC Rábaközben.
 

Képek: https://www.facebook.com/hetfokcrabakoz

Iváncsik Tamás

 

Október 5.-én Iváncsik Tamás látogatott el hozzánk. MKB Veszprém KC csapatában hét szezont töltött, ami alatt megnyerte a Kupagyőztesek Európa-kupáját 2008-ban, illetve hét bajnoki és hat Magyar kupa címet ünnepelhetett. Az utolsó veszprémi szezonjában sikerült bejutnia csapatával a Bajnokok ligája Final Four-jába. MKSZ Győr-Moson-Sopron megyei utánpótláscsapatok szakmai felügyelőjeként dolgozó sztár, régi ismerősökkel is találkozott Farádon. U9-es edzést szemrevételezve, eszmecserét folytatva, további látogatások előirányzata is megtörtént.

 

Luca, megtaláltam a helyem

 

Nagy Luca, Dunakanyar Kézilabda Akadémia játékosa.  Az edzői stáb nem semmi, többek között Németh András (többszörös magyar és osztrák bajnok kézilabda-mesteredző,  magyar női válogatottat három világbajnokságon és két Európa-bajnokságon irányította) irányítása alatt tanuljuk a kézilabda fortélyait. Mi több, egyéni képzés keretein belül a felnőtt Váci NKSE sztárjai is foglalkoznak velünk. Igazán remekül érzem magam új csapatomban, emellett sok lehetőséget kapok a pályán. Elméletben a szezon végére elkészül az új kollégiumunk a sportcsarnok pedig ezt követően épül majd meg. Idén nulladik osztályba járok, hol heti 18 óra keretein belűl erősítem az angol nyelvtudásom, és egyenlőre csak ötöseim vannak, pedig van jó néhány jegyem. Ha minden úgy folytatódik ahogy indult itt Vácon, akár az iskola, akár a kézilabda terén, akkor úgy gondolom, legalább olyan jól fogom magam érezni, mint korábban a Rábaközben vagy a HétFő KC-ban.

Képek: https://www.facebook.com/hetfokcrabakoz 

 

Fruzsi, aki előtt edzője is fejet hajt

Papp Fruzsina számára az új csapat nagyon barátságos és nagyon tetszetős. Hamar összebarátkozott az ifistákkal és a felnőtt játékosokkal egyaránt. Megkönnyítette a beilleszkedést a több régi csapattárs kik vele érkeztek Mosonszolnokra (NB II.). Várhatóan sokat tud majd fejlődni, mert idősebb korosztállyal edzhet és leshet el tőlük hasznos mozdulatokat. Állandóságot Remete Róbert személye jelenti, hisz a HétFő mellett, a Mosonszolnoki felnőtt csapatnak is ő edzője. Az edzések mellett nagyon jól megy az iskola, ami nem csoda, a kézilabda ösztönzi a tanulásra, sportszakon tanul. Nagyon jó az egyesület ahova az új szezonba érkezett, de a HétFő KC mindig is a szíve közepén kap helyet.

Facebook: https://www.facebook.com/hetfokcrabakoz             

 

Réka és a "Penthouse lakosztály"

 

Pályaválasztásnál nagyon meg kellett fontolnia Konyecsnyik Rékának, hogy hova is szeretne menni. A kézilabda szeretete kapcsán Siófok (NB I.) mellett tette le a voksát. Az iskola kezdés is egyelőre azt mutatja, hogy jó választás volt a Balaton déli partját választania. A tanulás jól megy, mindenki csak remélni tudja ez így is marad. A mindennapos kézilabda elfoglaltság mellett turizmust tanul, ami nem a legegyszerűbb. Csapattársai hamarabb befogadták, mint gondolta volna, így ismét egy nagycsalád tagja lehet.  Az edzések egyáltalán nem gyengék, hasonlóak, mint a HétFőbe. Szóval, az ő hozzáállásával és előképzettségével könnyű volt megszoknia a tempót. A jövőre nézve kemény szezon vár rá. A kollégium nagyon otthonos, mint egy 5 csillagos szálloda, mindent megkapnak, amire szükségünk lehet. A koli mellett van két nagy csarnok azon belül konditerem is a felkészülést segíti. Továbbá, nem elhanyagolható, hogy masszőr és gyógytornász is támogatja az izmok gyorsabb regenerálódását és a sérülések megelőzését. Szakemberek és társak, vállvetve haladnak a közös siker felé vezető úton. Rékával összhangban úgy véljük, jó döntést hozott mikor a Siófok KC-t választotta.

Képek: https://www.facebook.com/hetfokcrabakoz  

Nikol, HYPO szineiben is, kupa a magasban!

  

Augusztus 31. és szeptember 03. között , 25. alakalommal rendezték meg Bécsben, a „Internationale Schmelzturnier” kézilabda tornát, 77 csapat részvételével. A lány U14 korcsoportban 11 csapat indult, közöttük külföldiként, orosz országból a Szentpétervár, Szlovákiából a HC Tatran Stupava, Csehországból TJ Sokol Kobylisy Prag, és persze osztrák csapatok, közöttük a Hypo NO (Osztrák I. osztály) lányai is, akiknek a soraiban szerepelt a HétFő Kc korábbi játékosa Straus Nikol. A csoportmeccseken kiváló játékkal múlták felül ellenfeleiket, majd az elődöntőben a Stupava együttesét is legyőzték. A döntőt, a házigazda WAT Atzgersdorf együttesével játszották, és a küzdelmes első 10 percet leszámítva magabiztos játékkal hódították el a kupát. (végeredmény 25-11) Nikolnak elég jól sikerült három hét közös edzéssel beilleszkednie a csapatba. Végigjátszotta a döntőt, sok gólpassz mellett, maga is lőtt öt gólt. A csapattársak feltehetően elégedettek voltak az összesen hét meccsen nyújtott teljesítményével, mert a csapatnál kialakult szokásnak megfelelően, miszerint az ilyen tornákon elnyert serleget az a játékos tarthatja meg, akit ők valamiben a legjobbnak tartanak. Ez a megtiszteltetés, idén Nikolnak jutott.

https://www.facebook.com/hetfokcrabakoz            

Lányaink a TV-ben

 

Rábaközi Televíziónak nyilatkozott Király Norbert. Egyesületünk elnöke elmondta, hogy a nálunk nevelkedő gyerekek a szezon végeztével az eddigieknél is kapósabbak voltak, mint korábban bármikor. Budaörs, ETO, HYPO, Mosonszolnok, NEKA, Siófok és Váci megkeresés érkezett a lányok felé. Ez több mint 20 játékosunk számára jelentett magasabb osztályba való kerülést.  A lehetőség mindenki előtt nyitva áll, így a klub továbbra is várja 2011 és 2006 között született kislányok jelentkezését! U10-es csapat nyilatkozataiból – Király Zsóka: 7 éves kora óta kézilabdázik, nevetgélés, haverkodás tetszik neki. Peszlen Rebeka: mindenki jó játékosnak tartja a másikat. Czigány Enikő: „tök jó a játék”! Baán Petra: nagyon szeretem a csapattársaimat! Bognár Vanda és Csaplár Nóra: kézilabda a legjobb sport! A videó megtekinthető itt!

Facebook: https://www.facebook.com/hetfokcrabakoz

Farkas Ági

MKSZ új alapokra helyezte az utánpótlásképzést. Az új szemlélet keretében tekintette meg Farkas Ágnes Vas, Zala és Győr-Moson-Sopron régióvezetője Remete Róbert és Megyesi Ferenc összevont edzését Farádon. 2017 januárjától Zsiga Gyula EHF mesteredző, Bajnokok Ligája-győztes tréner látja el a Magyar Kézilabda Szövetség szakmai igazgatói feladatait, a 2017/2018-as szezon képzési rendje már az ő iránymutatásai alapján indul el.

Képek: https://www.facebook.com/hetfokcrabakoz           

 

Elkezdődött a felkészülés

  

Gőzerővel zajlik az alapozás! Csoportbeosztások és versenyeztetések már az új MKSZ rendszer elvárásai szerint zajlanak a 2017/2018-as szezon folyamán. Abban viszont nincs változás, hogy továbbra is szívesen várunk minden kislányt, 2007-2011-es korosztályba! 
2017. szeptember 5.-én 17 órára, Csornán, a Csukás iskola tornatermébe várjuk a legfiatalabbakat edzéslátogatásra! Addig pedig a farádi iskola tornatermébe tekinthetnek bele egy edzésbe kedd és csütörtökönként 16:30 – 18:00 óráig, vagy akár részt is vehetnek rajta!
Várunk Téged is – Legyen élmény a gyermekkor!

Facebook: https://www.facebook.com/hetfokcrabakoz                 

 

  Nyomtatás EMAIL help
Év szerint Hónap szerint Hét szerint Mai nap megtekintése Keresés Ugrás a hónaphoz
Események
2017. Október 17. , Kedd
  • Nincsenek eseményekJEvents v2.2.8   Copyright © 2006-2012

Videóink

MKSZ Kisiskolás Bajnokság

 

Média

Játékosaink új klubjai