December 2017
P Szo V H K Sz Cs P Szo V H K Sz Cs P Szo V H K Sz Cs P Szo V H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
MKSZ U10: 10:00 ETO / 11:00 Bősárkány - Lipóti Sportcsarnok
MKSZ U9: 09:00 ETO / 10:20 Bük / 12:20 Répcelak - Győr, Bercsényi Középiskola
HétFő-s Karácsony 17:00

Friss hírek

Védekezés, "mint ha a nagy ETO-t" láttam volna

 

2017.12.10. MKSZ Bajnokság, Király Norbert (U9) edző: nem titok, így utólag meg főleg nem, a lányokkal szerettük volna megmutatni a kérkedőknek, hogy ha kell, és a mérkőzés végeredménye számítana csak, tudunk mi győzelemorientáltan is pályára lépni. Ez most megtörtént, és nagyon hatásosra sikeredett. Ettől függetlenül nem kap el minket a gépszíj, továbbra is az építkezés, az egyéni és csapatjáték fejlesztése útján haladunk tovább. Óriási gratuláció és nagy megtiszteltetés, hogy egy ilyen fegyelmezett, küzdeni tudó csapatot irányíthatok! Ez a remek nap, ez a remek teljesítmény minden egyes lány érdeme!

Képek: https://www.facebook.com/hetfokcrabakoz  

Egy lépés előre

  

Remete Róbert értékelte a 12.03. MKSZ U10-es lipóti (ETO, Buborék) fordulót: két nagyon hasznos mérkőzést játszottunk, amin újra mindenki lehetőséget kapott és élt is vele. Úgy gondolom, hogy a legutóbbi játéknaphoz képest nagyot léptünk előre. A gyerekek nagyon élvezik a játékot, ami egy óriási pluszt jelent! Csapatunk most járt először az új sportcsarnokban. Gratulálunk a lipótiaknak, szép eredmény ez a remek létesítmény!

https://www.facebook.com/hetfokcrabakoz            

Ugye, hogy jó buli is lehet a kézi?!

 

Király Norbert U9-es csapatunk edzőjét kérdeztük első (2017.11.19.)  MKSZ Kisiskolás Bajnokságon való szereplésükről. „Ilyen jellegű tornán még egyik játékosom sem vett részt. Volt ki már hasonlón igen, azokon látszódott is a második mérkőzésre az ismerős helyzetek felismerése. Aki meg nem, azokon színt úgy, a második játékrészre magabiztosabb játék volt megfigyelhető. Az, hogy nyerünk vagy veszítünk, egyenlőre teljesen lényegtelen. Az idei szezonban egy a lényeg egész csapatom számára, élvezzék a játékot, érezzék jól magukat, formálódjon az egység. Mivel nekem is ez volt az első mérkőzésem velük, így egy kis időnek el kell telnie, mire én is meglátom, hogy milyen irányba menjünk el a felállás terén. Ami biztos, úgy mint ma, minden játékosom megkapja a játéklehetőséget minden mérkőzésen. Az ellenfelek meg úgy állnak fel ahogy csak akarnak, én nem szeretném egyik játékosom arcán sem azt látni, hogy biztos azért nem léphettem ma sem pájára mert rám nincs szükség. Nálunk minden kislány érték kell, hogy legyen!" 

Facebook: https://www.facebook.com/hetfokcrabakoz

Elindult!

2017/2018-as szezon elindult egyesületünk számára is. MKSZ Kisiskolás Bajnokság U10-es fordulóján, Győrben léptek pályára a lányok. Szerencsére, idéntől már nincs rajtunk eredménykényszer. Az idei év vetésének van 2-3 éve, hogy beérjen. Ennek megfelelően, már az első forduló során, jelentős játékidőt kaptak olyan játékosok is, kik november 12.-én játszottak először szabvány méretű pályán, mi több, 4 játékos ma játszott először mérkőzést a 16-os keretből. Szép új mezükre a lányok nem hoztak szégyent! Mérkőzésről mérkőzésre egyre jobban belejöttek a játékba. Remete Róbert értékelt: Hasznos mérkőzéseket játszottunk, igyekezni fogunk hogy tovább fejlődjünk. Az nagy öröm hogy mindenki igyekezett a saját legjobbjára. Nem mellékesen nagyon jó volt nézni a sok mosolygó játékost ahogy szurkolnak és örülnek hogy itt lehetnek.

 
Képek: https://www.facebook.com/hetfokcrabakoz           

 

Jázmin, valamit valamiért

  

Király Jázmin, Budaörs Handball: vannak kik csak a csillogást az utazgatós, talán még a flegma stílusomat látják belőlem. Ez mind nem nagyképűség részemről, csupán mások a céljaink és a mindennapjaink. Én nem azért tanulok és sportolok az otthonomtól 150 km-re, hogy a legjobb pesti bulik közelébe legyek. Sokszor napi 9 óra suli, utána edzés vagy meccsek és a nap végén, mikor a lendület és az energia is már nagyon fogyóban, jöhet a tanulás másnapra. Ezért nincs időm suli után az osztálytársakkal sétálni, iskolai külön programokra jelentkezni …, viszont, a sűrű menetrend miatt néha a leggyorsabban és legtömörebben vagyok kényszerű a dolgokra válaszolni. Látszatra itt vagyok, de én már fejben a következő feladatomra összpontosítok. Az idő nekem nagy kincs! NBI Ifit, NBI serdülőt és számomra nem a legkedvesebb Budapest I. osztály felnőttet játszom. Itt is fel kell nőnöm a feladatokhoz. Még az a szerencse, hogy a HétFőben a Judit és a Robi olyan alapokat adott a kéziben, hogy az egy NB I.-es csapat utánpótlásában is megállja a helyét. Ha ennyi kihívás vár itt rám, miért választottam a nehezebbik utat? Mert itt játszik a példaképem, Hornyák Ági, és ugyebár, valamit valamiért. Nem minden álmunkat kaphatjuk meg karácsonyra, a legnagyobb álmokért nagyon meg kell dolgoznunk! Még messze, (át)lövésnyire vagyok a céljaimtól, de napról napra ez hajt és ez éltet.

 
Facebook: https://www.facebook.com/hetfokcrabakoz                 

 

Czehi , jóból a jóba

 

Czechmeister Boglárka igazán jól érzi magát Siófokon. Mi sem bizonyítja jobban, levetkőzte gátlásait és keleties hajkoronáját már a balatoni szellő borzolja. No ő meg cserébe az ellenfelek idegrendszerét. "A csapattársaim nagyon kedvesek, az első perctől kezdve befogadtak minket és mindenben támogatnak. Nagyon szeretek velük játszani, örülök, hogy a HétFő KC után ismét egy nagyon összetartó, igazi csapatba kerülhettem. Az iskola is nagyon tetszik. Úgy érzem, nagyon jól döntöttem, amikor Siófokot választottam."

Képek: https://www.facebook.com/hetfokcrabakoz  

Vidám barak

 

8. osztály után is tudunk alternatívát nyújtani a sportot folytatni kívánó lányainknak. Mosonszolnokra jelentős különítmény érkezett a HétFő KC-ból az idei szezonra. Papp Fruzsina korábban már nyilatkozott honlapunknak. Akár csak nálunk, új csapatában is száguld, bámulatba ejtve az ellenfeleket is. Király Barbara, korábbi győri csapatának a hétvégén (10.07.) joggal bizonyította, hogy volt értelme HétFő-s edzője hívására csapatot váltania. Nem véletlenül áll a góllövő lista élén, 4 találkozó után 45 góllal. Kovács Aida mérkőzésről mérkőzésre fejlődve lépdegél előre az egyre önbizalommal teljesebb játék irányába. Bankó Laura, élvezi a teltházas mérkőzések hangulatát és imádja régi új csapattársait. Bravúrjaival hamar a közönség egyik kedvencévé vált. Remekül induló szlovák tornát követően Novák Rebeka méltán bizakodhatott a biztató folytatásban. Keresztszalag szakadása viszont pihetőre ítélte. Mérkőzések és az edzések látogatásától ettől függetlenül nem tekint el, hogyan is tenné, hiszen jól esik számára, hogy a csapattársai mindenben segítik. Ha már pihenőre kényszerült, közgazdasági tanulmányaira összpontosítva, remek eredményeket sikerült elérnie. És a sornak még nincsen vége, beállós posztra egy újabb HétFős nevelés, Boda Melinda érkezése várható a csapathoz.
Felvetődhet a kérdés, ha már egyszer kirepülnek játékosaink, miért is foglalkozunk további sorsukkal. Miért is kezdtünk bele az utoljára kimaradó 2002/2003-as korosztályunk, kézilabdát folytató (10/8 játékosunkról számoltunk be ez idáig) részének jelenlegi napjainak bemutatásába. Egyszerű a válasz, mert nem lehet elfelejteni őket! Mert ha egy másik egyesületnél is, pl. Kalóz Attila személyében egy a lányaink számára rengeteg segítséget, gondoskodást, biztonságot jelentő személy áll, igen is el kell ismerni munkáját, hisz így nyugodt szívvel térhetünk nyugovóra. Megnyugtató számunkra, hogy lányaink legalább olyan jó helyen folyatják a mindennapi életüket, mint nálunk tehették a HétFő KC Rábaközben.
 

Képek: https://www.facebook.com/hetfokcrabakoz

Iváncsik Tamás

 

Október 5.-én Iváncsik Tamás látogatott el hozzánk. MKB Veszprém KC csapatában hét szezont töltött, ami alatt megnyerte a Kupagyőztesek Európa-kupáját 2008-ban, illetve hét bajnoki és hat Magyar kupa címet ünnepelhetett. Az utolsó veszprémi szezonjában sikerült bejutnia csapatával a Bajnokok ligája Final Four-jába. MKSZ Győr-Moson-Sopron megyei utánpótláscsapatok szakmai felügyelőjeként dolgozó sztár, régi ismerősökkel is találkozott Farádon. U9-es edzést szemrevételezve, eszmecserét folytatva, további látogatások előirányzata is megtörtént.

 

Luca, megtaláltam a helyem

 

Nagy Luca, Dunakanyar Kézilabda Akadémia játékosa.  Az edzői stáb nem semmi, többek között Németh András (többszörös magyar és osztrák bajnok kézilabda-mesteredző,  magyar női válogatottat három világbajnokságon és két Európa-bajnokságon irányította) irányítása alatt tanuljuk a kézilabda fortélyait. Mi több, egyéni képzés keretein belül a felnőtt Váci NKSE sztárjai is foglalkoznak velünk. Igazán remekül érzem magam új csapatomban, emellett sok lehetőséget kapok a pályán. Elméletben a szezon végére elkészül az új kollégiumunk a sportcsarnok pedig ezt követően épül majd meg. Idén nulladik osztályba járok, hol heti 18 óra keretein belűl erősítem az angol nyelvtudásom, és egyenlőre csak ötöseim vannak, pedig van jó néhány jegyem. Ha minden úgy folytatódik ahogy indult itt Vácon, akár az iskola, akár a kézilabda terén, akkor úgy gondolom, legalább olyan jól fogom magam érezni, mint korábban a Rábaközben vagy a HétFő KC-ban.

Képek: https://www.facebook.com/hetfokcrabakoz 

 

Fruzsi, aki előtt edzője is fejet hajt

Papp Fruzsina számára az új csapat nagyon barátságos és nagyon tetszetős. Hamar összebarátkozott az ifistákkal és a felnőtt játékosokkal egyaránt. Megkönnyítette a beilleszkedést a több régi csapattárs kik vele érkeztek Mosonszolnokra (NB II.). Várhatóan sokat tud majd fejlődni, mert idősebb korosztállyal edzhet és leshet el tőlük hasznos mozdulatokat. Állandóságot Remete Róbert személye jelenti, hisz a HétFő mellett, a Mosonszolnoki felnőtt csapatnak is ő edzője. Az edzések mellett nagyon jól megy az iskola, ami nem csoda, a kézilabda ösztönzi a tanulásra, sportszakon tanul. Nagyon jó az egyesület ahova az új szezonba érkezett, de a HétFő KC mindig is a szíve közepén kap helyet.

Facebook: https://www.facebook.com/hetfokcrabakoz             

 

  Nyomtatás EMAIL help
Év szerint Hónap szerint Hét szerint Mai nap megtekintése Keresés Ugrás a hónaphoz
Események
2017. Október 04. , Szerda
  • Nincsenek eseményekJEvents v2.2.8   Copyright © 2006-2012

Videóink

MKSZ Kisiskolás Bajnokság

 

Média

Játékosaink új klubjai