Október 2020
Cs P Szo V H K Sz Cs P Szo V H K Sz Cs P Szo V H K Sz Cs P Szo V H K Sz Cs P Szo
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Légváras Toborzó

 

Rengeteg kérdés érkezett a pénteki és a szombati játéknappal kapcsolatban, többnyire néhány fókuszponttal. Ezért úgy gondoltuk, legcélravezetőbb, ha a kérdésekre az esemény szervezője adja meg a választ.

Szerkesztő: mi is ez az esemény pontosan?
Király Norbert: minden szezon végén sportolóinkat meg szoktuk lepni valami kis kedvességgel. Úgy gondoltuk, idén legyen ez az önfeledt játék, de itt helyben. 2017 tavaszán lehetőséget biztosítottunk több érdeklődő kislánynak, hogy az utolsó hetet, minden elkötelezettség nélkül, a mi lányainkkal együtt töltsék az edzések keretei között. Idén, ezt egy kicsit tovább gondoltuk, és vegyítettük.

Szerk.: mi a forgatókönyv?
KN:
Helyszínen egy nagyon egyszerű regisztrációt követően, egy kis sorjátékos bemelegítést követően, indul az „engedd el a hajam” hadművelet. Farádra egy kicsit nagyobbaknak, Csornára egy kicsit kisebbeknek való légváras játékokat bocsájtunk az érdeklődők rendelkezésére.

Szerk.: pontos időpont és a helyszín?
KN: 2018.06.01. péntek, farádi iskola tornaterme, mely a Fő utcai bejárat felől közelíthető meg, 17:30-as kezdéssel. Illetve, 2018.06.02. szombat, tehát másnap, Csornán a Csukás iskola tornaterme, megközelítés a Honvéd utca felől, 10:00 órás kezdéssel.

Szerk.: akinek esetleg nem jó az időpont, de szeretne a lányokkal, a kézilabdával, a klubbal megismerkedni?
KN: az egyesület e-mail címére ezt jelzi: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , és egyeztetünk vele. 
További elérhetőségeink: HONLAP , FACEBOOK

Szerk: kiknek is szól pontosan az esemény?
KN: Korábban több félrehallás is volt, így most is konkretizálnám, lányoknak.
2007 és 2012 között született lányok számára rendezzük meg ezeket a kis játéknapokat, mely semmiféle elkötelezettséggel nem jár.

Szerk.: edzőkről is lehetett hallani a promóciós anyagokban. Ez azt jelenti, hogy aki szeretne edzősködni, számára az első teszt az ugrálóvár?
KN: Ha kedve van, nem zárjuk ki a játékból őt, vagy őket sem. Azon túl, velük kapcsolatban azért egy kicsit mélyebb beszélgetést szeretnénk megejteni. A leglényegesebb kritérium, hogy szeresse a gyerekeket és tudjon velük bánni. Bár közöttük, az ember hamar beletanul a közös nyelvbe. Amennyiben rendelkezik edzői licenszel előny, de nem ez a fő szempont.

Szerk.: köszönöm, sok sikert, jó játékot!
A gyerekek által készített videó itt megtekinthető!

Képek: https://www.facebook.com/hetfokcrabakoz 

 

Játékosaink új klubjai

                  

Rábaköz Kupa