Augusztus 2019
Cs P Szo V H K Sz Cs P Szo V H K Sz Cs P Szo V H K Sz Cs P Szo V H K Sz Cs P Szo
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

HétFő KC

 

A mi legendáink

Lezárult a 2009 és 2015 közötti első nagy időszak az egyesület életében. Azok a kislányok, kikkel elkezdtük meghonosítani a Rábaközben egy más szellemiségű kézilabdát, ami addig volt jellemző a térségre, felnőttek.  Erről az időszakról, terveikről, érzéseikről kérdeztük a mostanra már nagylányokká cseperedő legendáinkat.


Király Barbara: Tanulmányaimat a Nagy Lajos Gimnázium sportosztályán fogom folytatni. Azért ezt az iskolát választottam, mert az itteni csapat nagyon szimpatikus nekem, ahogy az itt zajló kézilabdázás is, azt gondolom hasonló a mi egyesületünkhöz. Ami pedig a leginkább befolyásolt, hogy olyan iskolában tanuljak tovább ahol a sport mellett a tanulásra is nagyon oda figyelnek, mert senki sem tudja, meddig folytathatjuk a kézilabdát komoly szinten. Mi a HétFő-ben mindig egymásért küzdöttünk. Az utolsó mérkőzésünkkor a fiatalabb HétFő-s csapatok tagjai körbetáncoltak minket, ez is megmutatta, hogy minket tovább sodor az élet, de a szellemiségünk és a szívünk mindig itt marad. A maradóknak és a távozóknak is egyaránt azt üzenem, hogy álljanak ki magukért, tartsanak ki az álmaik mellett és legyenek büszkék arra, hogy ebbe az egyesületbe kérizhetnek / kérizhettek.

Megyesi Fanni: az egyesületben megtanultam mit jelent az, hogy küzdeni egymásért. Azzal, hogy ebben a csapatban játszhattam, egy igazi győztesnek érzem magam!A győri Krúdy Gyula Gimnáziumban folytatom a tanulmányaimat. Ebben az iskolában,a gimnázium részen a humán-angol-német szakot választottam,

Bővebben: A mi legendáink

 

Vigyázat, az élmény terjed!

2007 és 2012 között született lányok, no meg edzőjelöltek számára is szélesre tárjuk a kapuinkat!

Két játékos helyszínen, 2018.06.01. (péntek) 17:30 órás kezdéssel, Farádon a tornateremnél, míg 2018.06.02. (szombat)  Csornán a Csukás iskola tornaterménél várjuk az érdeklődőket! A vidám kikapcsolódás keretében, a regisztrációt követően útnak indul a buli. Elsőként a bohókás sorjáték kerül megrendezésre, ezt követően pedig ki tudja mi vár a gyerekekre?!? Talán szumós, vagy légváras játék, esetleg csúszda? Aki ellátogat hozzánk, meglátja és részese lehet az élménynek!

A gyerekek által készített videó itt megtekinthető!

Gyere, légy részese az élményeknek! Mert tudod, legyen élmény a gyermekkor!

   

IV. Rábaköz Tondach és ETO Kupa

A 2015-ös programsorozatunknak nagy lelkesedéssel, de vékonyka pénztárcával vágtunk neki. Abban viszont egészen biztosak voltunk, ha törik vagy akár szakad, de idén sem maradhat el a Rábaköz legjelentősebb kézilabda gálája. Gondjaink orvoslására a Tondach Magyarország sietett elsőként a segítségünkre. Azonban Csorna Város Önkormányzata, Győri ETO KC, Tarpay és Tóth Bt., Paletta és a Cserpes Sajtműhely is jelentős szerepet vállalt abban, hogy 43 csapat küzdhetett meg 4 korosztályban a Rábaköz Kupáért.

Idén az U7-es korosztály volt a legfiatalabb kik megharcolhattak a helyezésekért. Ez természetesen nem jelentette azt, hogy a 9 benevezett csapatban csak 2007-es lányok szerepelhettek, hisz 2008-as lányainktól mi sem vettük el a lehetőséget.
Keszeg Anikó az elsősök csapat edzője így nyilatkozott a rendezvényt követően: nagy izgalommal várták a lányok a Kupát, hisz még csak az elmúlt egy-két hétben kezdtük el gyakorolni ezt a felállású (3+1) játékot. Ettől függetlenül a mérkőzések alatt, bátran és erőszakosan játszottak, és kezdtek ráérezni a játék lényegére. Most a legfontosabbnak azt tartom, hogy ebben a játékban nélkülözhetetlen játék elemeket megismerjék, gyakorolják. Gratulálok kis csapatomnak a Kupán elért 6. helyezésükhöz.

Bővebben: IV. Rábaköz Tondach és ETO Kupa

 

Érik a gyümölcs

Az alapozás időszaka már távolinak tűnik, de az rengeteg futás, sok-sok lábmunka és erőnléti gyakorlatok jól megalapozták a szezonunkat, no meg igen csap próbára tették a gyerekek kitartását, kezdte beszámolóját Megyesiné Árpási Judit. A lelkiismeretes munka természetesen továbbra is az alapkő nálunk!

Mint edzéseken, mint mérkőzéseken próbálják kihozni magukból a maximumot! Persze őnekik, is mint bárki másnak vannak olyan napjaik, amikor egy kicsit nehezebben mennek a dolgok, talán fáradtabbak is és nehezebben koncentrálnak bizonyos dolgokra, de azt nem lehet mondani rájuk, hogy ne tennének meg mindent azért, hogy egyre jobb és jobb játékosokká váljanak!

Bővebben: Érik a gyümölcs

   

1. oldal / 19

Warning: Illegal string offset 'active' in /chroot/home/hetfokch/hetfokc.hu/html/templates/rt_solarsentinel_j15/html/pagination.php on line 94 Warning: Illegal string offset 'active' in /chroot/home/hetfokch/hetfokc.hu/html/templates/rt_solarsentinel_j15/html/pagination.php on line 100 Warning: Illegal string offset 'active' in /chroot/home/hetfokch/hetfokc.hu/html/templates/rt_solarsentinel_j15/html/pagination.php on line 94 Warning: Illegal string offset 'active' in /chroot/home/hetfokch/hetfokc.hu/html/templates/rt_solarsentinel_j15/html/pagination.php on line 100 Warning: Illegal string offset 'active' in /chroot/home/hetfokch/hetfokc.hu/html/templates/rt_solarsentinel_j15/html/pagination.php on line 94 Warning: Illegal string offset 'active' in /chroot/home/hetfokch/hetfokc.hu/html/templates/rt_solarsentinel_j15/html/pagination.php on line 100 Warning: Illegal string offset 'active' in /chroot/home/hetfokch/hetfokc.hu/html/templates/rt_solarsentinel_j15/html/pagination.php on line 94 Warning: Illegal string offset 'active' in /chroot/home/hetfokch/hetfokc.hu/html/templates/rt_solarsentinel_j15/html/pagination.php on line 100 Warning: Illegal string offset 'active' in /chroot/home/hetfokch/hetfokc.hu/html/templates/rt_solarsentinel_j15/html/pagination.php on line 94 Warning: Illegal string offset 'active' in /chroot/home/hetfokch/hetfokc.hu/html/templates/rt_solarsentinel_j15/html/pagination.php on line 100 Warning: Illegal string offset 'active' in /chroot/home/hetfokch/hetfokc.hu/html/templates/rt_solarsentinel_j15/html/pagination.php on line 94 Warning: Illegal string offset 'active' in /chroot/home/hetfokch/hetfokc.hu/html/templates/rt_solarsentinel_j15/html/pagination.php on line 100 Warning: Illegal string offset 'active' in /chroot/home/hetfokch/hetfokc.hu/html/templates/rt_solarsentinel_j15/html/pagination.php on line 94 Warning: Illegal string offset 'active' in /chroot/home/hetfokch/hetfokc.hu/html/templates/rt_solarsentinel_j15/html/pagination.php on line 100 Warning: Illegal string offset 'active' in /chroot/home/hetfokch/hetfokc.hu/html/templates/rt_solarsentinel_j15/html/pagination.php on line 94 Warning: Illegal string offset 'active' in /chroot/home/hetfokch/hetfokc.hu/html/templates/rt_solarsentinel_j15/html/pagination.php on line 100 Warning: Illegal string offset 'active' in /chroot/home/hetfokch/hetfokc.hu/html/templates/rt_solarsentinel_j15/html/pagination.php on line 94 Warning: Illegal string offset 'active' in /chroot/home/hetfokch/hetfokc.hu/html/templates/rt_solarsentinel_j15/html/pagination.php on line 100

Játékosaink új klubjai

                  

Rábaköz Kupa